Szépség

Szépség

Útmutató a bőrápoláshoz

Gyaníthatja, hogy száraz, olajos vagy érzékeny a bőre, de tényleg ismeri a bőrtípust? Ismerve a valódi bőrtípust segíthet a következő alkalommal, amikor a kozmetikai részleg. Valójában, a rossz termékek-vagy akár népszerűsített Internet hacks-a bőr típusa ronthatja akne, szárazság, vagy más bőrproblémák.

Nem számít, milyen típusú bőrrel rendelkezik, a napi bőrápolás segíthet az Általános bőrelváltozás fenntartásában, valamint a pattanások, hegek és sötét foltok okozta speciális problémák javításában. A napi bőrápolási rutin négy alaplépést tesz lehetővé, amelyeket reggel és lefekvés előtt egyszer meg lehet tenni. Tisztító: válasszon egy tisztító, amely nem hagyja a bőr merev mosás után. Tisztítsa meg az arcát naponta legfeljebb kétszer, vagy csak egyszer, ha száraz a bőre, és ne használjon kozmetikumokat. Kerülje a mosás, hogy patyolat tiszta érzés, mert azt jelenti, hogy a bőr természetes olajok eltűntek.

DIY hacks elkerülni (akkor is, ha mindenki)

Az emberek arról számoltak be, csodák segítségével DIY hack, mint a citromlé, fogkrém közös bőr problémák, mint a pattanások dudorok, sötét foltok. Még a díjnyertes színésznő, Emma stone is azt állítja, hogy a titka a skincare-nek a szódabikarbóna. De az igazság az, hogy ezek a hack tehet több hosszú távú kárt, mint jó, mert károsíthatja a bőr akadály.

Ezek közül az összetevők közül néhány teljesen természetes és költséghatékony, de nem a bőrödhöz van tervezve. Még ha nem is érzel azonnali mellékhatásokat, ezek az összetevők késleltetett vagy hosszú távú károsodást okozhatnak. A legjobb, hogy használja a termékek célja az arcod. Beszéljen orvosával vagy a bőrgyógyász, mielőtt kipróbálás DIY alkalmazások a bőrön.

Hogyan kell kezelni a bőr problémák

Vannak olyan módok, hogy megoldja a bőr problémák anélkül, hogy károsítaná a bőrt. Csak emlékezz az első számú skincare szabályra: ne válassz! Kiválasztása akne, blackheads, scabs vagy más bőr problémák vezethet nyílt sebek vagy sötétebb bőr foltok ismert hyperpigmentáció. Nyílt sebek vezethet fertőzések, akne vagy hegek.

Minél mélyebb a seb, annál valószínűbb, hogy a bőröd hegesedik. Akne kezelés attól függ, hogy milyen mély vagy súlyos a pattanások. Általános bőrápolás a legfontosabb lépés az akne kezelés, de az enyhe akne használhatja over-the-counter termékek a helyi gyógyszertár, mint például: mindig naptej használata után ezeket a termékeket reggel, mivel ezek további bőrérzékenységet okozhatnak.

Foltok, hegek és hiperpigmentáció

A foltok, hegek és sötét foltok hetekbe és hat hónapba is telhetnek, hogy begyógyuljanak és eltűnjenek. A hegek és foltok azonnali kezelése magában foglalja a smink és a fényvédő használatát a további napsugárzás és a hiperpigmentáció elkerülése érdekében. Ezek a hozzávalók az élelmiszereket, majd adja hozzá a diéta után mosás az arc. Ne feledje, hogy az alkalmazás után mindig használjon fényvédőt, hogy elkerülje a napkárosodást és a hiperpigmentációt.