Problémák a potencia-hogyan kell kezelni őket?

0
247

A potencia-okokkal kapcsolatos problémák

Ha küzd az erekció eléréséért vagy fenntartásáért, az frusztráló lehet, de próbálja meg nem elveszíteni a reményt. Az erectilis dysfunctio (más néven impotencia) gyakran érzelmi probléma, ami miatt az aggódás rosszabbá teszi a dolgokat. A potencia-okokkal kapcsolatos problémák. A potenciával kapcsolatos problémák 20, 30 vagy 40 év alatt önbizalomhiányt, ingerlékenységet, sőt depressziót is okozhatnak. Vannak különböző okok, amelyek merevedési zavar férfiak. Ne feledje azonban, hogy az impotencia gyógyítható, és visszanyerheti az önbizalmát.

az impotencia 20 év alatt nem elterjedt. A tudósok szerint a kor és a merevedési zavar nem függ össze egymással. Az ilyen kellemetlen problémák okai lehetnek betegségek, amelyek felhalmozódnak az egész élet. Merevedési funkció megsértése függ: a fő oka a problémák potencia 20 év lehet cukorbetegség, atherosclerosis, kardiovaszkuláris vagy neurológiai betegségek. A pszichiáterek azt mondják, hogy néha nehéz egy fiatalnak, akit a szexuális közösülés megszégyenítése inspirál, hogy utána szexelhessen. Ez a pszichológiai tényező befolyásolja a férfiak olyan hatalmas mértékben, hogy kezdenek problémákba a merevedési funkció. Ezen kívül egy egészségtelen életmód, dohányzás, gyakori alkoholfogyasztás negatív hatással van.

Fiatal korban az impotencia típusai

A merevedési zavar megjelenését kiváltó tényektől függően számos típus különböztethető meg. Szerves. Ezeket a problémákat a szív-és érrendszeri betegségek, a hormonális hibák és különböző kórképek válthatják ki. Stagnáló folyamatok a keringési rendszer lassíthatja a vér áramlását a nemi szervek. A sérült erek megnehezítik a pénisz megtöltését vérrel.

Ez a helyzet a cukorbetegség vagy az atherosclerosis következménye lehet. Megnövekedett mennyiségű káros koleszterin is zavarja a megfelelő vérkeringést a szervezetben. Tehát az impotencia egy tünet, ami progresszív betegségre utal. A központi idegrendszer károsodása és az agykárosodás szintén zavarhatja az idegimpulzusok áthaladását a pénisz üreges testében. Ennek eredményeként a férfiak megtagadják a lehetőséget, hogy teljes erekció, vagy a végén csak egy nagyon gyenge és instabil.

Hogyan kezelik a merevedési zavarokat?

Pszichológiai. A probléma az, hogyan érez egy férfi a szexuális intimitással kapcsolatban. Problémák merülhetnek fel a trauma, hogy egy személy szenvedhetett korábban az életben. Furcsa módon, nagy szerepet játszik ebben a partner. Érdemes megjegyezni, hogy a pszichológiai komplexitás az első lépés az impotencia felé. Sok fiatal férfi elégedetlen a Szexuális méltósága nagyságával, és kételkedik saját képességeiben, előre programozza magát a kudarcra. Iatrogén.

Ebben az esetben a férfi impotencia az eredménye, hogy különböző típusú gyógyszerek, amelyek negatívan befolyásolják a merevedési funkció. Ezt a hatást általában antidepresszánsokban, szteroidokban és gyógyszerekben található anyagok adják a szív-és érrendszer betegségeinek kiküszöbölésére. Hogyan kezelik a merevedési zavarokat? Különböző módszerek állnak rendelkezésre. Ha az erectilis dysfunctiót bármilyen betegség okozza, a tüneteket javító dolgot egy orvossal kell megbeszélnie .

A sérült erek megnehezítik a pénisz megtöltését vérrel

A pszichoszexuális terápia nagyon sikeres lehet a tünetek megértésében, valamint az erectilis dysfunctióval kapcsolatos gondolkodási folyamatok és viselkedés megváltoztatásában. Ez is segít leküzdeni szorongás javasolt gyakorlatok, hogy újra kapcsolatba a test, visszaállítani, vagy újra edzeni, hogy egy erekció nélkül a szorongás kapcsolódó.