Nekem van a legérzékenyebb bőröm a világon-így kezelem.

0
242

Kapcsolódó: szerkesztő-tesztelt: 7 hidratáló azok a napok érzékeny bőr

Az újonnan kifejlesztett érzékeny bőröm egy része az volt, hogy megzavartam a bőröm barrier funkcióját, vagy a bőr külső rétegét, ami segít fenntartani a nedvességet és távol tartani az irritáló anyagokat. Az orvosaim azt mondták, hogy a folyadékgyülem segít a bőröm gyógyulásában. Én vált a gazdag, nehéz hidratáló, amely biztosított egy nagy adag hidratálás a száraz bőröm, és kezdett alkalmazni kétszer egy nap, nem csak egy éjszaka. Olyan összetevőket keresek, mint a nyugtató ásványvíz, Shea vaj, nyomor és glicerin. A kedvenceim?

Aven bőrkrém, Dr. Barbara Sturm arckrém és La-Roche Posay Toleriane Ultra. z érzékeny bőröm is kiszárad, így nem volt könnyű olyan terméket találni, amely hatékonyan tisztítja a bőrömet anélkül, hogy levenné, és feszesen és bizsergve hagyta. Néhány beszélgetés után a bőrgyógyászaimmal, kidobtam az összes Aga-infundált tisztító gélt a gyűjteményemből, és elkezdtem használni a csillár vizet. Nagyon szelídek, mivel a buborékok kosz, smink és felesleges olaj burkolják, és letörlik az arcáról, anélkül, hogy kiszáradna. A legtöbb ember használja őket, mint az első lépés a kettős tisztítás, de mivel nem viselek egy csomó smink, én csak tisztítani. Én telíti két Garnier BŐRAKTÍV pamut párna micellar tisztító víz All-in-1 smink eltávolító & tisztító, sima csillár tisztító víz vagy Bioderma Sensibio H2O, majd óvatosan futtatni a bőröm felszínén. Mindig megdöbbent, hogy mennyi szemét van a párnán, ha végeztem.

Egyáltalán nem illat

Megszállottja vagyok az illatoknak. Van vagy 16 üveg a szekrényem tetején, miközben beszélünk, és egy olyan arckrémért éltem, aminek angol kert szaga volt. Az arcápolás illata a legrosszabb rémálmom. Egy fájdalmas égető érzést és égő érzést tapasztalok másodpercekkel azután, hogy bármit felveszek a bőrömre, ami illatos. Ez az első dolog, amit keresek, amikor átnézem a hozzávalók listáját. Ha illat / parfüm (ahogy általában mondják), akkor kap egy pass tőlem. Néhány termék kap íz természetesen, ami azt jelenti, hogy használják illóolajok egy édes illat. Sok illóolajok bosszantó, így én is próbálja elkerülni a dolgokat nagy adag citrus és levendula. Kapcsolódó: a legjobb Szérumok érzékeny bőr

A bőröm érzékenysége csak a 20-as éveim közepén kezdődött, az illat csípi a bőrömet, aggódnom kell a bőrgyulladást okozó összetevők miatt, és az ekcémám visszatért bosszúállással. Azelőtt az arcom olyan volt, mint egy tengerimalac bármilyen új hidratáló, szérum, archéj, maszk vagy furcsa kozmetikai beavatkozáshoz. Egy szépségszerkesztő álma volt. Szóval megérti, hogy a tanulás, hogyan kell vigyázni rá, miért jelent néhány kihívást. Úgy volt, hogy jelentősen szűkíti a rutin, árokba az élelmiszerek voltam fellebbezni a ragyogó, üde, világos a bőre, majd azonosítja a hozzávalókat, hogy kiváltja a bőrpír, a dudorok. Majdnem egy évnyi próba és hiba után végre rájöttem, hogyan kezeljem a reakciós arcomat. Lent megszegtem a szabályokat, amiket vallásosan betartok.

A Többrétegű Takarás A Kulcstényező

Pattanásokat tapasztalok az arcom egyes részein, másokon pedig szárazságot. A maszkok kulcsfontosságúak, mert lehetővé teszik, hogy bizonyos területeket különböző kezelésekkel kezeljek és szolgáljak. Az államon vagy orromon (a két helyen, ahol pattanásokat és eltömődött pórusokat tapasztalok), a Goop hámlasztó azonnali arctisztítóját fogom alkalmazni, és az arcomon (az a hely, ahol bőrpír és szárazság jelentkezik), Avene nyugtató hidratáló maszkját fogom használni.

A Receptek Megmentették Az Életemet.

A legjobb pénz, amit valaha is átéltem, hogy a bőrgyógyász diagnosztizálni a bőr problémáktól, illetve ír fel nekem gyógyszert, ahelyett, hogy magamban, esetleg rosszabb lesz. (Csak hogy tudd: tényleg megtettem. Azt hittem, hogy az ekcémám pattanásos és még jobban irritálja.) Ha már itt tartunk, nem mindenkinek való a rutinom. Ha megpróbálta, próbálta és próbálta újra, és még mindig nem tudja, hogyan kell élni a bőr érzékenység, hívja a dermis néhány választ. Örömkönnyeket sírtam, amikor rosacea Rx azt tette, amiről azt hittem, örökre eltűnik.

Hihetetlenül érzékeny ember vagyok. Minden sírva fakad (pelenkahirdetések, kutya Mentés Instagram fiókok, rupi Kaur próza, amit csak akarsz) és a PMS komoly bizonyíték arra, hogy én vagyok kapcsolatban az érzelmeimet (ez nem a gyenge szív), így őszintén nem kellett volna meglepnie engem, amikor kifejlesztettem a világ legérzékenyebb bőrét.