Hogyan válasszuk ki a smartphone

0
238

Szükséged van egy okostelefonra, méghozzá most.

Talán ez az első telefonod, talán megújul a szerződésed, vagy csak az utolsót dobtad a WC-be. Ne félj. Sok jó lehetőség van odakint, és van egy gyors útmutató, hogyan kell választani egy mobiltelefon, amely az Ön számára.

Az okostelefon piaca a legjobb okostelefonok, a legjobb Android telefonok, valamint a legjobb olcsó okostelefonok útmutatóit is megtekintheti. Sok különböző dolog, hogy fontolja meg, ha vesz egy új okostelefon. Szükséged van egy nagy képernyős telefonra? Talán jobban szeretnél valamit, amit egy kézzel is használhatsz? Keres egy hosszú akkumulátor élettartamát, vagy a legjobb kamera telefon megtalálható? Sok tárolóhelyre van szüksége a zenei gyűjteményéhez? Lehet, hogy gyakran utazik, és egy dual SIM telefon hasznos lesz? Ez a játék lehetővé teszi, hogy játszani a játékot. Míg lehet menni az Android iOS vagy iPhone Android, van egy tanulási görbe.

Otthon fogja érezni magát minden platformon, amihez hozzászokott.

Az Android széles választékát kínálja különböző árakon, több testreszabási lehetőséget, valamint egy nagy Google-szolgáltatásokat, valamint beépített alkalmazásokat. Ha már használja a dolgokat, mint a Google Maps, Gmail, Google Docs, akkor az Android lesz a legjobb választás az Ön számára. Ez is a legjobb virtuális asszisztens-Google Asszisztens — ami egyre több hasznos minden alkalommal.

Az Apple iOS egységesebb, elérhető élményt nyújt, biztonságosabb, az app store élménye és az app minősége pedig egy kicsit jobb. Ha már van MacBook vagy iPad, akkor az iPhone valószínűleg, hogy a legtöbb értelme az Ön számára. Azt is megtalálja a hatalmas választéka iPhone kiegészítők, valami, ami lehet, hogy csak a kevésbé ismert Android készülékek.

Jellemzők szeretne a telefonon

Válassza ki a megfelelő telefont az Ön számára lehet nehéz, és nem lehet bízni a legtöbb alkalmazott a boltokban, hogy tudja, mit beszélnek, vagy útmutatást Önt a helyes irányba. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt vásároljon az okostelefonnal, amelyet képvisel. Ha nem tud sokat a specifikációk, próbálja meg, hogy egy jól tájékozott barát veled, ha van egy, de ha nem, itt van néhány dolog, amit szeretne gondolni. Ha kell valami, amit az egyik kezeddel használhatsz, akkor vedd fel és próbáld ki. Sok telefon van jelenleg üveg elülső és hátsó, de ez teszi őket törékeny, hajlamos a foltok, így nem fér mindenki.

Ellenőrizze, hogy az ujjlenyomat — érzékelő helyzete megfelelő-e az Ön számára-általában előre-hátra mozognak. A megfelelő design az Ön számára kell nézni, és jól érzi magát. Ön fog tölteni sok órát nézi meg, így győződjön meg róla, hogy a smartphone képernyő egy jó méret az Ön számára, és hogy büszkélkedhet nagy felbontású. Javasoljuk, hogy legalább a Full HD, ami lenne 1920 x 1080 pixel, vagy talán 2160 x 1080 pixel, ha a telefon egy modern 18: 9 képarány. Bármi, ami 1080p vagy magasabb, elég éles lesz. Ami a mögöttes technológiát illeti, az OLED képernyők jobb kontrasztot mutatnak, mélyebb feketékkel, mint az LCD képernyők, és általában jobban szeretjük őket. Mind a Samsung Galaxy range, mind az Apple iPhone X sport OLED képernyők, de nem találja őket a költségvetés végén a piacon.
Jó teljesítmény

Ezt elsősorban két dolog határozza meg: CPU és RAM.

A processzor a legfontosabb dolog, és az újabb általában jobb a sebesség és az energiahatékonyság szempontjából. Az Apple a sorozat chipset általában felülmúlja a versenyt. Egy Android telefon, a Qualcomm Snapdragon 845 jelenleg a krém a termés. Vitatható, hogy mennyi RAM kell egy okostelefon, de javasoljuk, hogy keressen legalább 4GB. Ez azonban nem vonatkozik az iPhone-okra, mivel különböző módon foglalkoznak a memóriagazdálkodással, és nem igényelnek annyi RAM-ot. Ha kétségei vannak, olvassa el a véleményeket, vagy játszani a jövőben okostelefon a boltban, hogy nézd meg.