Hogyan kell vigyázni a bőrt?

0
241

Ake care a bőr, hogy forradalmasítsa az általános teljesítmény 2019-ben!

A bőrápolás alapjainak elsajátítása elengedhetetlen a fiziológiailag és társadalmilag egészséges élet fenntartásához! De hogyan befolyásolja a bőröm egészsége a 2019-es céljaim elérését? Ez talán túlzásnak hangzik, de a valóság az, hogy a hibátlan, egészséges bőrű emberek nagyobb valószínűséggel érik el a 2019-es döntéseiket, mint azok, akik nem rendelkeznek skincare tervvel!

Még mindig össze vagy zavarodva? Nézzük más szemszögből? Ön azt feltételezi, hogy a céljai elérésének sebessége közvetlenül arányos az önbecsülés és az önbizalom szintjével az adott időben. Igaz? egészséges bőr, bőrápolás 1948-ban akne vulgaris tekintették jelentős veszélyt az emberek önbecsülése és önbizalma az élet arcába. Sulzberger és Seidems, a bőrgyógyászat területén minden idők egyik legismertebb kutatója, tett egy kijelentést, amely a mai napig jelentős súlyt hordoz.

Azt írták:” nincs olyan betegség, amely több fizikai traumát okoz, több maladaptációt a szülők és a gyermekek között, általánosabb bizonytalanságot és kisebbségi érzéseket és több fizikai szenvedést, mint az akne vulgaris ” bőr az első dolog, amit az emberek észrevesznek, amikor először találkoznak! Ezért óvatosnak kell lenned, hogy megfelelően vigyázz a bőrödre, ezáltal megelőzve a pattanásos kitöréseket és más olyan körülményeket, amelyek hátrányba hozhatnak. Már láttuk, hogy a bőr milyen hatással lehet a társadalmi életedre. Van egy kötelessége, hogy vigyázzon a bőr, hogy biztosítsa, hogy növeli az esélyét a siker 2019-ben. Nem minden bőrbetegség kerülhető el. A bőr megtisztításának és ápolásának biztosításával azonban csökkentheti a bőr előfordulásának esélyét. Még akkor is, ha egy elkerülhetetlen állapot támadja meg, a szint a bőr ellátás, hogy közvetlenül befolyásolja a helyreállítási arány!

Nem minden bőrbetegség kerülhető el?

Alexis és Thomas ugyanakkor vett egy autót Hawaiin. Thomas Virginiába költözött, hogy irányítson egy mezőgazdasági projektet, amit ő vállalt. Néhány hónappal később Alexis felhívta Thomast, és elmondta neki, hogy a kocsija súlyos korróziót szenvedett, és sok pénzre volt szüksége a javításhoz és az újrafestéshez. Thomas sokkot kapott, mert az autója tökéletes állapotban volt! Alexis elég durva körülmények között élt egy autóhoz képest. A csendes-óceáni víz talán pihentető szellőt kínált neki, de magával vitte azt a maró hatású elemet, ami tönkretette az autóját! Ez nem igaz Thomasra, aki sómentes környezetben élt.

Hogy az autó tökéletes állapotban maradjon, Alexisnek nagyon óvatosnak kellett lennie!

Be kell takarnia a gépet, rendszeresen mosnia, és gyakran gyantáznia a festéket. Ha ez nem történik meg, a végén még több pénzt fog használni, hogy megjavítsa a kocsiját. Képzelheti, hogy tonnányi hulladék szabadul fel a bőrön keresztül halmozódik fel a szervezetben. Szennyező anyagok lesz egy szabadnap a szervezetben. Ez hatással lesz a hőmérséklet-szabályozó mechanizmusra! Csak egy karcolás a megrongálódott bőrt kísérő pusztító hatásoktól. Száraz bőr nem csak befolyásolja az esztétika, hanem növeli az esélyét elkapni fertőzések. Továbbá, amikor a bőr kiszárad, elveszíti rugalmasságát, és potenciálisan ráncok alakulhatnak ki. Tehát nyugodtan mondhatjuk, hogy ivóvíz tartja a bőr fiatal!

Úgy akarsz kinézni, mint egy idősebb ember, amikor még a 20-as éveidben vagy?

Amikor vizet iszol, a tested használni fogja, és késztetést érzel, hogy újra feltöltődj. Amikor szomjas vagy a vízre, nem szabad a testedre támadnod! Még akkor is, ha már vett 8 szemüveget, a test lehet szükség több attól függően, hogy a fizikai aktivitás vagy a környezeti feltételek. Ha a test kéri, teljesítened kell a követelést! Használja a megfelelő termékeket. Soha ne használj szappant a bőröd tisztítására!

Ez a szappan nem célja, hogy tisztítsa meg az érzékeny bőrt. Nagyon lúgos, és befolyásolja a bőr pH-ját, ami bőrproblémákhoz vezet. Ha úgy dönt, hogy vigyázzon a bőrére (amit egyébként is meg kell tennie), meg kell vásárolnia a speciálisan tervezett folyékony bőr szappanok, tonerek, hidratáló. Ügyeljen arra, hogy naponta legalább kétszer tisztítsa meg a bőrét, és hidratálót használjon, hogy nedvesen tartsa, elkerülve a pelyhesedést.