Hogyan kell gondoskodni az érzékeny bőr

0
241

Érzékeny bőr sokféle formában, ami azt jelenti, hogy nehéz kezelni

De bár nincs egyméret-minden oldat érzékeny bőrre, akkor adja meg a figyelmet, hogy szüksége van egy következetes bőrápolás, amely magában foglalja a megfelelő termékeket. A Snowberry, azt akarjuk, hogy mindig úgy érzi, gyönyörű és sugárzó, függetlenül attól, hogy a bőr típusát. Itt van a tanács, hogyan kell vigyázni az érzékeny bőr, és győződjön meg arról, hogy a bőr a legjobb állapotban: ha a bőr olyan érzékeny, hogy fáj, vagy ha szenved súlyos akne vagy gyakori rossz kitörések, meg kell beszélni egy bőrgyógyász, aki képes lesz arra, hogy tanácsot ad a legjobb megközelítés, hogy.

Hogyan kell tisztítani az érzékeny bőrt

Az érzékeny bőrt minden nap végén meg kell tisztítani, hogy eltávolítsák a sminkeket, szennyeződéseket és egyéb szennyeződéseket, amelyek súlyosbíthatják azt. Használjon egy gyengéd tisztító, mert ez lesz kedvesebb a bőr, miközben ugyanakkor csinál egy alapos munkát. Snowberry gyengéd tisztító, alakformálás puha habzó tisztító ideális, mivel ez tartalmazza a természetes kiwi kivonat hogy mélyen hidratálja a bőrt, valamint a tápláló Kanuka szívem forrása a saját Snowberry kertek.

Az érzékeny bőr arany összetevője, Kanuka méz hidratálja, hidratálja a bőrt, miközben dolgozik, hogy csökkentse a bőrpír. Hogyan serums segíthet érzékeny bőr. Szérumot kaptak hozzá egy színpadon, hogy a bőrápolás között tisztító, hidratáló nyújt egy kis extra TLC, hogy az érzékeny bőr barrier, ami lehet, hogy pontosan mi az érzékeny bőr igényeinek.

A Snowberry Youth megújítása Arcszérummal az eProlex™ segítségével segíthet javítani a száraz, érzékeny bőrt, köszönhetően az összetevők listájának, amely tartalmazza a B, C és E vitaminokat, a Harakeke magolajat (más néven új-zélandi lenet) és a peptid komplex eProlex – et. Öt évig dolgoztunk tudósokkal az Auckland Egyetemen, hogy kifejlesztsük ezt a peptid komplexumot, ami segíthet csökkenteni a vékony vonalak és ráncok megjelenését, és javítja a bőr rugalmasságát és feszességét.  A fiatal megújító arcszérum is tartalmaz Totarol, amely segít harcolni szabad gyökök a környezet a bőr felszínén. A szabad gyökök károsíthatják a bőr sejtek, gyorsul az öregedés jelei, ami azt jelenti, Totarol egy fantasztikus összetevő kell keresni, amikor figyelmes, érzékeny bőr, hogy egy kis extra segítséget, támogatást.

Mi a legjobb hidratáló érzékeny bőrt?

Érzékeny bőr kell egy hidratáló, amely nem tartalmaz semmilyen káros árnyalatok, és biztos lehet benne, hogy ha úgy dönt, Snowberry, nem számít, milyen hidratáló vagy éjszakai krém megy. A filozófiánk az, hogy szép termékek alapján természetes növényi összetevőket, amelyek növelik a bizonyított tudomány, de anélkül, hogy petrokémiai, Illékony alkohol, szilikonok vagy mesterséges színezékek.

Az érzékeny bőr arany összetevője?

Érzékeny bőr is szüksége van egy hidratáló, hogy hidratálja, táplálja, de egyben gyengéd-a tápláló gazdag krém határozottan illik erre a leírásra. Kanuka mézet, valamint Harakeke magolajat tartalmaz, a fitoszterolok forrását. Segíthetnek a bőrpír csökkentésében és az irritáció csökkentésében, ezáltal az összetevők kombinációja ideális az érzékeny bőrnek. Ügyelj rá, hogy éjszaka is tápláld az érzékeny bőrt. Kanuka mézet és Harakeke magolajat talál a fiatalító éjszakai krémünkben, ami tökéletes termék az érzékeny bőr ápolására alvás közben.