Ez a legfontosabb technológia 2010 és 2020 között minden évben

0
250

A 2000-es évek voltak a vadnyugat.

A közösségi média hírnevet szerzett magának, az okostelefon használata futótűzként terjedt, és egy új digitális világ épült a régi fölé. A 2010s-es években megtanultuk, milyen ebben az új világban élni. Csodálatos volt, izgalmas, őrülten kényelmes, és néha csak ijesztő. Facebook instagram Facebook a 2000-es évek volt az évtized a Facebook, majd a 2010-es évek tartozik Instagram, S továbbra is beszéljünk technológia, amely fogunk beszélni a 2020s. Facebook Instagram, amikor Instagram lett egy digitális oázis a mai fiatalok, valamint a tábornokok megosztani több a személyes életükben, s vele a média, marketing, politika, a beszélgetések eltolódott Facebook.

A kapcsoló azonban majdnem mindent jól csinált.

Mivel a Facebook megszerzése 2012-ben, a fényképmegosztó hálózat nőtt több mint egy milliárd regisztrált felhasználók már az év elején. Ez több ember, mint a saját iPadek, így Instagram a legfontosabb darab technológia kezdeni 2010-ben. Emlékszel, milyen volt az élet, mielőtt bármilyen dalt Le tudtál játszani bármilyen eszközről? Mi is. A hatalmas rendelkezésre álló zenei streaming alakult ki a korai 2010s, különösen a Spotify elindításával. Internetes zene kalózkodás végül kezdett csökkenni, mint egyre több ember akart hozzáférni a gyűjtemények a zárt iPhone. Spotify arra született, hogy kielégítse ezt a vágyat. Székhelye Svédországban, a szolgáltatás indult több országban a világ minden tájáról 2010 előtt leszállás az USA-ban 2011-ben.

Ez több ember, mint a saját iPadek?

2012-ben az Uber az USA szinte minden nagyvárosában és a világ minden táján megjelent, és alapvetően megváltoztatta az emberek mozgását. Fő versenytársa, a Lyft is 2012-ben indult, szilárdan létrehozva ezeket a ride-sharing szolgáltatásokat, mint a városi élet állandó elemét. Az eredeti Apple óra volt számos probléma. Az akkumulátor élettartamát megkeserítette, vastag keretei voltak, néhány kulcsfontosságú alkalmazás hiányzott, és túl drága volt. Nem tűnt valami jó kezdésnek. De mint az iPad, az évek során az Apple lemásolta az Apple Watch-ot a legjobb smartwatch-é. Okos hangszórók jöttek a semmiből. Ki gondolta volna, hogy ezek az egyszerű eszközök ilyen magasságokba emelhetik a hangsegédeket?

Az egész az eredeti Echo-val és Alexa asszisztenssel kezdődött az Amazonról.

A Bluetooth hangszórók növekvő népszerűsége, valamint a gépi tanulás terén elért jelentős előrelépések hatalmas sikerre tették az Amazon Echo-t, és ez csak az évtized második felében folytatódott. Mindannyian nevettünk az iPad néven. Mind azt hittük, hogy az Almaórának kereknek kell lennie. Aztán ott voltak a golfütő alakú kapszulák. 2016-ban nevetségesek voltak, ahogy az is, hogy milyen könnyen veszítik el őket az emberek. A 2010s-es évek első felében senki sem gondolta volna, hogy a Nintendo konzol lesz az évtized konzolja. A Wii ideje a reflektorfényben csökkent, a Wii U pedig egy teljes bukás volt a 2012-es kilövéskor. A kapcsoló azonban majdnem mindent jól csinált. Ez kombinálta a legjobb aspektusait Nintendo erősségeit, a fantasztikus first-party játékok egy vibráló megközelítés hardver.