Az Erekció Védelme

0
236

Vigyázz, mit eszel. Az étrend, ami rossz egy férfi szívének, nem tesz jót az erekciós képességének.

Bármi, ami rossz egy férfi szívének, az rossz a péniszének is, mondja Andrew McCullough, az MD, a Klinikai urológia docense és a férfi szexuális egészség program igazgatója A New York-i Egyetem Langone Medical Center-ben. A közelmúltban végzett tanulmányok szerint az ED viszonylag ritka azon férfiak körében, akik hagyományos mediterrán étrendet fogyasztanak, beleértve a gyümölcsöket, a zöldségeket, az egész szemeket, a szív-egészséges zsírokat, beleértve a dióféléket és az olívaolajat, a halat és a bort, különösen a vöröset. Az erectilis dysfunctio (ED) gyakoribbá válik, mint a férfiak kora. De ez nem feltétlenül része az öregedésnek.

Hogy kerülheted el Edet?

A szakértők ezt mondták a Webdoktornak. Kerülje a magas vérnyomást és a magas koleszterint. A magas koleszterin-vagy magas vérnyomás károsíthatja az ereket, beleértve azokat is, amelyek vért hoznak a péniszbe. Kutatások kimutatták, hogy ugyanazok az étkezési szokások, amelyek a szívinfarktust okozhatják a koszorúerek korlátozott véráramlása miatt, szintén gátolhatják a vér áramlását a péniszbe és a péniszbe. A véráramlás szükséges ahhoz, hogy a pénisz feláll. Az étrend, amely nagyon kevés gyümölcsöt és zöldséget, valamint sok zsírt, sültet és feldolgozott ételt tartalmaz, hozzájárulhat a szervezet vérkeringésének csökkentéséhez.

Végül, ez elvezethet ED-hez.

Ellenőrizze, hogy orvosa ellenőrizte-e az Ön koleszterinszintjét és vérnyomását. Érdemes lehet ellenőriznie a vérnyomását az orvosi vizsgálatok között is. Egyes üzletek és tűzoltóállomások ingyenes vetítéseket kínálnak. Vérnyomás monitorok is értékesítik otthoni használatra.

Ha a koleszterinje vagy a vérnyomása nem normális, kezeltesse.

Vérnyomás gyógyszerek megnehezítik az erekciót. De az orvosok azt mondják, sok esetben ED, hogy kap hibáztatni ezeket a gyógyszereket valójában okozta artériás károsodás miatt magas vérnyomás fenntartani az egészséges súlyt. Túlsúlyos lehet, hogy sok egészségügyi problémák, beleértve a 2-es típusú cukorbetegség, amely ideg károsodást okozhat az egész szervezetben. Ha a cukorbetegség befolyásolja az idegek, hogy a kínálat a pénisz, ED vezethet. “A mediterrán étrend és a jobb szexuális funkció közötti kapcsolat tudományosan megalapozott” – mondja Irwin Goldstein, MD, a San Diego-i Alvarado Kórház szexuális gyógyászati igazgatója