6 intelligens dolgok átgondolni a Google shuffle útmutató

0
232

Ha azt szeretné, hogy kezelni az e heti bombázó, hogy a Google alapítói lemondanak, ezek a témák kell összpontosítani. Hallottad? Larry és Szergej elmennek! Google alapítók ugrás hajó!

AZ ÁLTALUNK ISMERT VILÁG MEGREMEGETT ÉS A FEJE TETEJÉRE ÁLLT.

Hát, olyasmi. Igaz, hogy Larry page és Sergey Brin, két fickó, akik elindították a Google-t abban, amiről csak feltételezhetem, hogy egy kissé nyers és nem túl friss garázs szag volt 20 évvel ezelőtt, visszaléptek a cég hivatalos szerepeitől. A pár egy nyilvános levélben jelentette be ezen a héten, mondván, hogy ez egy “természetes idő, hogy egyszerűsítse” az irányítási struktúra, és felfedje, hogy a jelenlegi Google vezérigazgatója Sundar Pichai átvenné a szerepét ábécé vezérigazgatója-a pozíció birtokában Page eddig-amellett, hogy megtartsa az összes meglévő felelősségét.

(Breen munkája, mint az ábécé elnöke-egy pozíció, amelynek gyakorlati célja még ködösebb volt, mint page vezérigazgatói szerepe-úgy tűnik, csak ki kell iktatni.) Vigye el ezt a mobileszköz-kezelési tanfolyamot PluralSight-tól, és tanulja meg, hogyan védje meg a vállalat eszközeit anélkül, hogy rontaná a felhasználói élményt.  Nos, rázd meg a fát: az egész dolog elég ellentmondásosnak tűnik a felszínen. Ez bizonyos szempontból nagyon fontos, hiszen az egykor befolyásos vállalat alapítói hivatalosan lemondanak vezetői szerepükről, legalábbis történelmi és szentimentális szempontból. De a Google nem éppen egy átlagos szervezet. És így csak annak van értelme, hogy több is van ebben a történetben. Szerezz friss tippeket és betekintést a postaládádba minden pénteken a JR Android Intelligence hírlevéllel.

Exkluzív kiegészítések várnak!

A Google shuffle hangos és széles körben félreértett menedzsmentjének néhány kritikus kontextusán gondolkodunk, és lássuk, hogy a végére tudunk-e járni annak, amit valójában jelent. Pichai már megfigyelte az ábécé legfontosabb területeit. Próbáltad már elmagyarázni valakinek, hogy mi az ábécé? Az első probléma az, hogy észre, hogy az ábécé is valami, mivel alig valaki, aki nem néz a technológia, mint egy sólyom tudja, hogy létezik. Ha sikerül, akkor mindig lépni a kényes téma, hogy mi az ábécé valójában-a beszélgetés, hogy tapasztalatom szerint, általában megy egy kicsit, mint ez:

– Nos, tudja, néhány évvel ezelőtt a Google úgy döntött, hogy egy nagyobb umbrella cég kis részét képezi, egyfajta holding céget, gondolom.”Így a Google technikailag az ábécé egyik szárnya, azt hiszem, és más dolgok, amelyek valaha része volt a Google most a saját külön szárnyai az ábécé.”

Ó, értem! Tehát például a YouTube, az Android, A Nest és minden más a saját kis cégük, a Google-lal együtt, és az ábécé apa?

“E….nem egészen. A YouTube és az Android még mindig a Google része. A fészek volt a saját külön szárnya alatt az ábécé egy ideig, de most már vissza a Google is.”Úgy értem, őszintén, hány ABC cég-a Google-on kívül-meg tudod nevezni? Feltételezve, hogy nem egy professzionális iparág “pundit “(ami biztos vagyok benne, hogy egy eufemizmus a” munkanélküli blowhard”), a legjobb, akkor jön ki a ” néhány egészségügyi kutatás, néhány befektetési dolog, vagy mások, és valami léggömbök?”Heck, még Alphabet hivatalos honlapján nem úgy tűnik, hogy frissítették, mivel a szervezet alakult 2015-ben.

Komolyan bele kell ásnod magad, hogy rájöjj, mi a fenét jelent ez az egész.

De ha megteszed, rájössz, hogy amellett, hogy egészségügyi kutatás, befektetés, és valami-körülbelül-hőlégballonok, ABC számos eddig nem realizált kísérleti projekt benne-beleértve a DeepMind mesterséges intelligencia kutatócsoport és Waymo önvezető, uh, ötletelés. Emellett otthont ad a homályosan megnevezett Google Fiber-egyszer egy ígéretes-hangzó erőfeszítést, hogy megfizethető nagysebességű Internet-hozzáférés egész Amerikában, amely most elkülönül a Google, és eltűnt alig aktív látszólagos homályosság.

Azonban, ha jön a nagyobb része ábécé munka, mind az üzleti, mind pedig ami ténylegesen hatással van ránk, mint kétlábú kétlábú kétlábú, akik használják a termékeket-tudod, termékek, mint a Google Search, YouTube, térképek, az egész reklám Birodalom, és azok a buta kis dolgok nevezzük Chrome és Android-nos, ez mind már Pichai hatáskörében.