15 élelmiszer, amely növeli a védettséget

0
219

Immunrendszer erősítők

Etetés a szervezet bizonyos élelmiszerek segíthet megőrizni az immunrendszer erős. Ha a téli megfázás és az influenza megelőzésére keres módot, első lépésként látogasson el a helyi élelmiszerboltba. Tervezze meg az étkezések, hogy tartalmazza ezeket a 15 erős immunrendszer erősítők. A legtöbb ember a C-vitaminhoz fordul, miután megfázott. Azért, mert segít felépíteni az immunrendszeredet. A C-Vitamin várhatóan növeli a fehérvérsejtek termelődését. Ezek a fertőzések elleni küzdelem kulcsai. Mivel a szervezet nem termel, vagy tárolja, szüksége van napi C-vitamin a folyamatos egészség. Szinte minden citrus gyümölcs magas a C-vitamin ilyen fajta közül lehet választani, könnyű hozzáadni egy kis E-vitamin minden étkezés. Mivel a szervezet nem termel, vagy tárolja, szüksége van napi C-vitamin a folyamatos egészség. Szinte minden citrus gyümölcs magas a C-vitamin ilyen fajta közül lehet választani, könnyű hozzáadni egy kis E-vitamin minden étkezés.

A brokkoli tele van vitaminokkal és ásványokkal.

Tele a, C és E vitaminokkal, valamint sok más antioxidáns és rost, brokkoli az egyik legegészségesebb zöldség, amit az asztalra tehetsz. A kulcs ahhoz, hogy az ereje ép maradjon, az, hogy a lehető legkevesebbet főzzük — vagy ami még jobb, egyáltalán nem. Fokhagyma található szinte minden konyha a világon. Egy kicsit feldobja az ételt, és az egészségednek is jót tesz. A korai civilizációk felismerték az értékét a fertőzések elleni küzdelemben. Az Országos Egészségügyi Központ szerint a fokhagyma segíthet csökkenteni a vérnyomást és lelassítani az artériák megkeményedését. A fokhagyma immunerősítő tulajdonságai úgy tűnik, hogy a kéntartalmú vegyületek, mint például az allicin nagy koncentrációjából származnak. Gyömbér egy másik összetevő sok viszont után egyre beteg. A gyömbér csökkentheti a gyulladást, ami csökkentheti a torokfájást és más gyulladásos betegségeket. Gyömbér is segít csökkenteni a hányinger.

Bár használják sok édes desszertek, gyömbér csomag egy kis hőt formájában gingerol, relatív capsaicin

A gyömbér segíthet a krónikus fájdalom csökkentésében, és koleszterinszint-csökkentő tulajdonságokkal rendelkezhet, a legújabb állatkutatási forrás szerint. Spenót készült a listánkon nem csak azért, mert gazdag A C-vitaminban, hanem számos antioxidáns és béta-karotin is van benne, ami növelheti az immunrendszerünk fertőzésellenes képességét. Hasonlóan a brokkoli, spenót a legegészségesebb, ha főzött a lehető legkevesebbet, hogy megtart

ja a tápanyagokat. A könnyű főzés azonban növeli az A-vitamint, és lehetővé teszi, hogy az oxálsavból más tápanyagok is kijussanak. Keress joghurtokat, amiken” élő és aktív kultúrák ” vannak kiírva a címkére, mint a görög joghurt. Ezek a kultúrák serkenthetik az immunrendszeredet a betegségek leküzdésére. Próbálja meg, hogy sima joghurt, ahelyett, hogy a fajta, amelyek előre töltött cukor. Édesítsd meg magad sima joghurttal egészséges gyümölcsökkel és egy csepp mézzel helyette.

Joghurt is lehet egy nagy forrása a D-vitamin, így próbálja kiválasztani a márkák D

– Vitamin D-vitamin segít szabályozni az immunrendszert, és úgy gondolják, hogy fokozza a szervezet természetes védelmet a betegségek ellen. Amikor a megfázás megelőzéséről és leküzdéséről van szó, az E-vitamin általában háttérbe szorul a C-vitaminnál, azonban az E-vitamin az egészséges immunrendszer kulcsa. Ez egy zsírban oldódó vitamin, ami azt jelenti, hogy szükség van a zsír jelenlétére, hogy megfelelően felszívódjon. A diófélék, mint például a mandula, vitaminnal vannak tele, és egészséges zsírokkal rendelkeznek. Egy félpohár tálalás, amely körülbelül 46 egész, héj nélküli mandula, biztosít közel 100 százaléka az ajánlott napi mennyiségű E-vitamin.